profile-image

Kujtime Qoku

Emri : Kujtime Qoku

Telefon :+355682400387

Email : kujtimexhoka@yahoo.com

Vendndodhja : Peshkopi

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
Oct. 22, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në "Psikologji Shkollore-Zhvill
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2021