profile-image

Kristina Qirici

i Licensuar

Emri : Kristina Qirici

Telefon :+355676041111

Email : chkiritsi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 389

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 15, 2023

Diploma

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Kretës, Greqi
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Nov. 13, 2012

Master

Titulli
Psikologji Biznesi
Universiteti
University of East London
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
Nov. 13, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqëria "Ballkan Trans Albania" SHPK
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 1, 2011
Deri
Dec. 1, 2014

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
“Metodat e kërkimit sasior dhe cilësor & analiza d
Nga
Oct. 15, 2022
Deri
Oct. 29, 2022
Fusha
Titulli
Psikodiagnostikimi,ndertimi i raportit psikologjik
Nga
May 7, 2022
Deri
May 8, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022
Fusha
Titulli
Vleresim terapeutik-Proces diagnostikimi bashkpunu
Nga
Oct. 1, 2022
Deri
Oct. 1, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne, terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022
Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtimin terapeutik
Nga
July 16, 2022
Deri
July 16, 2022