profile-image

Kristina Cali

i Licensuar

Emri : Kristina Cali

Telefon :0696181325

Email : calikristina1@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1004

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 11, 2017

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2019