profile-image

Kris Muhaj

i Licensuar

Emri : Kris Muhaj

Telefon :+355696935840

Email : krismuhaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 300

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 5, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2013

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2015

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
Oct. 20, 2016
Deri
None
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Cerdhe "Minnie & Mickey", Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 15, 2014
Deri
Sept. 30, 2015

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023
Fusha
Titulli
Roli i psik. në menaxhimin e sjelljeve devijante
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023