profile-image

Kostela Hoxha

Emri : Kostela Hoxha

Telefon :+355693216464

Email : kostela.hoxha@gmail.com

Vendndodhja : Berat

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 20, 2018

Master

Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji e Aplikuar
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 9, 2019