profile-image

Klodiana Mustafa

Emri : Klodiana Mustafa

Telefon :+355674037433

Email : klodimustafa@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 11, 2018

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 15, 2021