profile-image

Klodiana Baxho

i Licensuar

Emri : Klodiana Baxho

Telefon :+355698360211

Email : kbaxho@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 126

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2006

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë Shtëpisë së të moshuarve
Institucioni
Shtëpia e të Moshuarve Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 22, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Crregullimi i varesise dhe abuzimit me substancat.
Nga
Nov. 7, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020
Fusha
Titulli
Terapi permes artit dhe lojes me femijet.
Nga
Oct. 17, 2020
Deri
Oct. 17, 2020
Fusha
Titulli
Menaxhimi i stresit ne pune
Nga
Feb. 20, 2021
Deri
Feb. 21, 2021
Fusha
Titulli
Psikoterapia Konjitive Bihejviorale permes interne
Nga
Oct. 23, 2020
Deri
Oct. 24, 2020
Fusha
Titulli
Trauma dhe crregullimi i stresit post-traumatik
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 6, 2020