profile-image

Kledia Selimi

i Licensuar

Emri : Kledia Selimi

Telefon :+355696156561

Email : klediaselimi@hotmail.com

Vendndodhja : Pukë

Nr Licence : 336

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 19, 2009

Master

Titulli
Master në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
April 14, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Pukë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Sept. 1, 2010
Deri
None