profile-image

Klaudia Halahula

Emri : Klaudia Halahula

Telefon :+355677301110

Email : klaudia.khh@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 15, 2021

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2023