profile-image

Kimete Vrioni

Emri : Kimete Vrioni

Telefon :+355683681732

Email : Kimete.bruka@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 15, 2016

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2018