profile-image

Kimete Mustafa

i Licensuar

Emri : Kimete Mustafa

Telefon :0686498780

Email : keti_mustafa@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 708

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 19, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
June 29, 2011

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Keshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti "Kristal"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 19, 2013