profile-image

Kilda Gusha

i Licensuar

Emri : Kilda Gusha

Telefon :+355694377711

Email : kildacela@hotmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 37

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2008

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Drejtoria Rajonale e Shëndetësië, Shkodër
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2011
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Autizmi,vlerësimi,ndërhyrja fillestare me terapinë
Nga
April 26, 2023
Deri
April 30, 2023