profile-image

Kelvina Kapidani

i Licensuar

Emri : Kelvina Kapidani

Telefon :+355693767317

Email : kelvinakapidani@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 379

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Oct. 7, 2010

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 16, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Spitali i Neuroshkencës "Q.S.U" Nënë Tereza
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 3, 2013
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020