profile-image

Keda Durma

Emri : Keda Durma

Telefon :+355693861611

Email : kedadurma@yahoo.com

Vendndodhja : Fushë-Krujë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
July 18, 2019

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 13, 2020