profile-image

Katerina Stefani

i Licensuar

Emri : Katerina Stefani

Telefon :+355675299660

Email : katerinastefani@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1003

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Master

Titulli
Administrim i Intitucioneve Sociale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
May 12, 2015

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Psikologjia e bindjes, manipulimi etik. Teknika te
Nga
May 27, 2023
Deri
May 28, 2023
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
July 21, 2023
Deri
July 21, 2023