profile-image

Jurida Allushi

i Licensuar

Emri : Jurida Allushi

Telefon :+355695224205

Email : juridalila@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Nr Licence : 549

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 8, 2019

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Master i Shkencave në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 26, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikolog në Institucione
Institucioni
Drejtoria e Shërbimit Social, Bashkia Lushnjë
Pozicioni
Specialiste për P.A.K
Nga
April 8, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i Zisë së Komplikuar
Nga
Oct. 26, 2022
Deri
Oct. 27, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria dhe viktimizimi i adoleshenteve ne shkol
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Nderhyrjet psikologjike te femijet dhe adoleshente
Nga
May 16, 2020
Deri
May 17, 2020
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 22, 2023