profile-image

Juliana Dulla

i Licensuar

Emri : Juliana Dulla

Telefon :+355698232247

Email : julianadulla67@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 1063

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Oct. 18, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 3, 2016

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji Keshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Aug. 29, 2017