profile-image

Juela Kapaj/Muçollari

i Licensuar

Emri : Juela Kapaj/Muçollari

Telefon :+355699659044

Email : juelakapaj25@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 891

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe Shkencave socjale
Mbaruar
July 24, 2017

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 3, 2019