profile-image

Jorelis Sevo

Emri : Jorelis Sevo

Telefon :0683129183

Email : jori.sevo@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale e Politike
Mbaruar
Oct. 12, 2018

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 14, 2020