profile-image

Jonida Ucaj

i Licensuar

Emri : Jonida Ucaj

Telefon :+355694112580

Email : jonidaucaj@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 396

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 7, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2007

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 16, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Ministria e Brendshme
Pozicioni
Specialiste e burimeve njerëzore
Nga
Jan. 19, 2015
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
Oct. 1, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Psikodiagnostikimi,ndertimi i raportit psikologjik
Nga
May 7, 2022
Deri
May 8, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
May 15, 2022
Deri
May 15, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Roli i psik.shk.ne krij. e mjed.gjithëpërfshirës
Nga
Jan. 21, 2023
Deri
Jan. 23, 2023