profile-image

Jonida Rapti

i Licensuar

Emri : Jonida Rapti

Telefon :+355698580132

Email : jonida_rapti@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 315

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 20, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2011

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Linja e Këshillimit për Gra dhe Vajza
Pozicioni
Psikolog Këshillimi
Nga
June 1, 2013
Deri
None