profile-image

Jonida Kostandini

i Licensuar

Emri : Jonida Kostandini

Telefon :+355692430169

Email : kostandinijonida@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 137

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 6, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Drejtoria Rajonale e Shëndetësisë
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 7, 2010
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Varesit dhe trajtimi i tyre,Varesia nga bixhozi.
Nga
July 10, 2021
Deri
July 11, 2021
Fusha
Titulli
Vleresimi psikologjik tek femijet e moshes shkollo
Nga
Dec. 19, 2020
Deri
Dec. 19, 2020