profile-image

Jonida Karamani/Hajdari

Emri : Jonida Karamani/Hajdari

Telefon :0695880503

Email : jonasona2@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji-Sociologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Moisiu" Durrës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
March 1, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
March 9, 2020