profile-image

Jonida Haxhiu

i Licensuar

Emri : Jonida Haxhiu

Telefon :+355692278678

Email : jonidahaxjiu@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 54

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 7, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2005

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 1, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Departamenti i Promocionit Shëndetësor
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 1, 2006
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtim terapeutik
Nga
Oct. 30, 2022
Deri
Oct. 30, 2022
Fusha
Titulli
Demonstrim dhe zhvillim praktik i një qasje kërkim
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Përmirësimi i tek. të intervistimit të dyshuarve
Nga
Dec. 14, 2023
Deri
Dec. 14, 2023