profile-image

Joniana Merjo

Emri : Joniana Merjo

Telefon :+355694500117

Email : j.merjo@outlook.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Planetar i Tiranes
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Ekonomike
Mbaruar
July 6, 2014

Master

Titulli
Master Profesional në Psikolog në Institucione
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 17, 2023