profile-image

Jonela Droboniku

Emri : Jonela Droboniku

Telefon :+355697670986

Email : jonela.droboniku@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Pune
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
June 29, 2011

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Aug. 18, 2014