profile-image

Jonarda Kerkuti

i Licensuar

Emri : Jonarda Kerkuti

Telefon :+355682801385

Email : jonakerkuti@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 890

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 20, 2019

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shërbimi Social Shtetëror
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 25, 2020
Deri
Oct. 4, 2021
Fusha
Mësuesi
Institucioni
Gjimnazi "Sami Frashëri"
Pozicioni
Mësuese e Shkencave Sociale
Nga
Oct. 10, 2018
Deri
June 20, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi në çift i tradhëtive bashkëshortore
Nga
April 8, 2023
Deri
April 8, 2023