profile-image

Jonilda Avdiaj/Tole

Emri : Jonilda Avdiaj/Tole

Telefon :+355696314642

Email : jonilda.avdiaj@gmail.com

Vendndodhja : Fier

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 2, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011