profile-image

Joida Porozaj

i Licensuar

Emri : Joida Porozaj

Telefon :0692152120

Email : jporozaj@uet.edu.al

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 889

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 28, 2017

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 30, 2020