profile-image

Jasmina Ademi

i Licensuar

Emri : Jasmina Ademi

Telefon :+355674426669

Email : jasmina1982@libero.it

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 52

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 21, 2023

Bachelor

Titulli
Shkenca e Teknika Psikologjike
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 1, 2009

Master

Titulli
Neuroshkenca Konjitive dhe Rehabilitim Psikologjik
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 1, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shërbimi i Shëndetit Mendor Komunitar
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 6, 2011
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Demonstrim dhe zhvillim praktik i një qasje kërkim
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022
Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Dec. 15, 2022
Deri
Dec. 18, 2022
Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Aplikimi praktik i teknikave formale,joformale.
Nga
April 15, 2023
Deri
April 16, 2023