profile-image

Izabela Kokomani

Emri : Izabela Kokomani

Telefon :+355676894800

Email : izaorgi@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 14, 2016

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
April 5, 2018