profile-image

Isabela Hoxha

i Licensuar

Emri : Isabela Hoxha

Telefon :+355693218021

Email : hoxhaisabela@hotmail.com

Vendndodhja : Burrel

Nr Licence : 35

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Albania University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 23, 2010

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti "Albania University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 19, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Drejtoria e Shërbimit Spitalor Mat
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 13, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Sjelljet vetedemtuese ne adoleshenc dhe menaxhimi
Nga
July 23, 2022
Deri
July 23, 2022
Fusha
Titulli
Crregullimi i varesise dhe abuzimit me substancat.
Nga
Nov. 7, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimindhe menaxhimin e sjellje
Nga
April 30, 2021
Deri
May 1, 2021
Fusha
Titulli
Trauma dhe crregullimi i stresit post-traumatik
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 6, 2020
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023
Fusha
Titulli
Vleresimi i instrumentave psikometrike
Nga
Oct. 21, 2023
Deri
Oct. 21, 2023
Fusha
Titulli
Formulimi i rastit klinik për trajtimin terapeutik
Nga
July 16, 2022
Deri
July 16, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi i zise se komplikuar
Nga
Feb. 12, 2022
Deri
Feb. 12, 2022