profile-image

Irsida Lalaj/Gjoka

Emri : Irsida Lalaj/Gjoka

Telefon :+335693234380

Email : isida.lalaj@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 22, 2008

Master

Titulli
Master Shkencor në Përkatësi gjinore dhe zhvillimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Spitali Onkologjik te Q.S.U.T
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 18, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh dhe leksionesh per psikologet.
Nga
Nov. 24, 2020
Deri
Dec. 23, 2020