profile-image

Irma Vako

i Licensuar

Emri : Irma Vako

Telefon :+355693922428

Email : irmavako@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 95

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 2, 2022

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2004

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla " H. Tahsin", Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 1, 2004
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
CBT per crregullimin e stresit post traumatik/ PE
Nga
March 10, 2022
Deri
March 10, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Feb. 12, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Kuptimi, metodologjia dhe kriteret e vleresimit
Nga
May 19, 2023
Deri
May 20, 2023