profile-image

Irma Barçi/Vasa

i Licensuar

Emri : Irma Barçi/Vasa

Telefon :+355697919575

Email : irmabarci12@gmail.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 422

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 12, 2019

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2006

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti "Albania University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 4, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
DAR Fier
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Feb. 1, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 7, 2020