profile-image

Iris Mitro

i Licensuar

Emri : Iris Mitro

Telefon :+355695137118

Email : iris_mitro@yahoo.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 78

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2009

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 17, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Rilindja", Vlorë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 6, 2009
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
ACT ne praktiken klinike: integrimi i metaforave n
Nga
March 12, 2022
Deri
March 12, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Feb. 12, 2021
Deri
Feb. 13, 2021
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave Psiko-Metrik profesional
Nga
July 3, 2021
Deri
July 3, 2021