profile-image

Irena Hysenaj

i Licensuar

Emri : Irena Hysenaj

Telefon :+355696759460

Email : irenapsy@yahoo.it

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 346

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017
Fusha
Data e Leshimit
Feb. 24, 2023

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 2, 2002
Titulli
Specialiste në Psikoterapi
Universiteti
Shkolla Adleriane e Psikoterapisë
Fakulteti
Instituti Alfred Adler, Milano
Mbaruar
Dec. 18, 2010

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 10, 2012
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Emocionet.Nje udhetim per te zbuluar veten dhe te
Nga
Oct. 22, 2021
Deri
Oct. 23, 2021
Fusha
Titulli
Teknika praktike te menaxhimit te ankthit.
Nga
Jan. 22, 2022
Deri
Jan. 22, 2022
Fusha
Titulli
Psikodiagnostikimi,ndertimi i raportit psikologjik
Nga
May 7, 2022
Deri
May 8, 2022
Fusha
Titulli
Analiza sasiore dhe cilesore
Nga
June 11, 2022
Deri
June 25, 2022