profile-image

Inva Yzeiraj/Agaraj

i Licensuar

Emri : Inva Yzeiraj/Agaraj

Telefon :+355693497944

Email : inva5@hotmail.com

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 363

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Feb. 20, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2010

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 13, 2012
Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
June 27, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Bashkia Fier
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 14, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Metoda e kerkimit sasior dhe cilesor, analiza...
Nga
Jan. 20, 2023
Deri
Feb. 4, 2023
Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
March 4, 2023
Deri
March 12, 2023
Fusha
Titulli
Veprimtari praktike të psikologut shkollor
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 26, 2023
Fusha
Titulli
Forca shëruese e psikodramës, psikodrama në terapi
Nga
May 20, 2023
Deri
May 28, 2023