profile-image

Ingrit Luani

i Licensuar

Emri : Ingrit Luani

Telefon :+355694825653

Email : ingritluani2013@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 178

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 13, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Mati Logoreci"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Feb. 1, 2008
Deri
Aug. 31, 2008
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Shejnaze Juka"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
April 1, 2008
Deri
Nov. 30, 2008
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Jordan Misja", Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Dec. 1, 2008
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Inteligjenca emocionale
Nga
April 2, 2022
Deri
April 3, 2022
Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
July 4, 2022
Deri
July 4, 2022
Fusha
Titulli
Programi PBS per trajtimin dhe menaxhimin e sjellj
Nga
Nov. 7, 2021
Deri
Nov. 8, 2021
Fusha
Titulli
Perdorimi i instrumentave psikometrik profesional.
Nga
Oct. 10, 2020
Deri
Oct. 10, 2020