profile-image

Ina Tota

Emri : Ina Tota

Telefon :+355677396655

Email : inatota92@gmail.com

Vendndodhja : Kukës

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Oct. 21, 2019

Master

Titulli
Master Shkencor Psikolog në Institucione
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
July 27, 2021