profile-image

Ina Canaj

i Licensuar

Emri : Ina Canaj

Telefon :+355696381591

Email : inaasllani07@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 679

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
March 18, 2021

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Problemet ne sjellje tek femijet.Teknika menaxhimi
Nga
May 15, 2022
Deri
May 15, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Transferenca erotike ne marredhenien terapeutike
Nga
Feb. 18, 2023
Deri
Feb. 19, 2023