profile-image

Ina Blacëri / Muçka

i Licensuar

Emri : Ina Blacëri / Muçka

Telefon :+335693854506

Email : inablaceri19@gmail.com

Vendndodhja : Pogradec

Nr Licence : 886

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 1, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2014

Master

Titulli
Master i Shkencave në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shoqata "Unë,Gruaja"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 2, 2017
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Roli i psik.shk.ne krij. e mjed.gjithëpërfshirës
Nga
Jan. 21, 2023
Deri
Jan. 23, 2023
Fusha
Titulli
Planifikimi dhe programimi i nderhyrjeve psiko-edu
Nga
April 6, 2023
Deri
April 7, 2023