profile-image

Ilirjeta Metushi

Emri : Ilirjeta Metushi

Telefon :+355676879889

Email : ilirjetametushi123@gmail.com

Vendndodhja : Lushnje

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 9, 2018

Master

Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji e Aplikuar
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Sociale
Mbaruar
July 18, 2019