profile-image

IIlirjana Nase

i Licensuar

Emri : IIlirjana Nase

Telefon :+355689087015

Email : ilirjananase@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 242

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Shkenca Psikologjike të Zhvillimit dhe Edukimit
Universiteti
Universiteti i Padovës
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 11, 2006

Master

Titulli
Psikologji e Komunitetit
Universiteti
Universiteti i Padovës
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjise
Mbaruar
Oct. 14, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Mollaj"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
March 1, 2015
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Terapi arti dhe loje me femijet.
Nga
July 17, 2021
Deri
July 17, 2021
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022