profile-image

Ilirjana Çali

i Licensuar

Emri : Ilirjana Çali

Telefon :0676358860

Email : Ana_gjuzi@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 196

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Dec. 13, 2022

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2013

Master

Titulli
Komunikim për Ndryshimin Social dhe të Sjelljes
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
M.B Ibë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 12, 2015
Deri
June 22, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
M.B Ibë
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 22, 2016
Deri
None

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Trajtimi i problemeve psikolgjike te shkaktuara
Nga
April 23, 2022
Deri
April 23, 2022
Fusha
Titulli
Cikel seminaresh per psikologet psiko-social
Nga
Oct. 1, 2021
Deri
June 30, 2022
Fusha
Titulli
Pasiguria e viktimizimi i adoleshenteve ne shkoll
Nga
April 16, 2022
Deri
April 16, 2022
Fusha
Titulli
Teknika dhe strategji per menaxhimin e femijeve me
Nga
May 28, 2022
Deri
May 28, 2022
Fusha
Titulli
Njohja dhe trajtimi i crregullimeve sjellore tek f
Nga
Nov. 6, 2020
Deri
Nov. 7, 2020
Fusha
Titulli
Metoda gjithperfshirse efektive te femijeve ne spe
Nga
Sept. 25, 2021
Deri
Sept. 26, 2021
Fusha
Titulli
Roli i psik. në menaxhimin e sjelljeve devijante
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023
Fusha
Titulli
Identifikimi, trajtimi, parandalimi i radikalizmit
Nga
Oct. 20, 2023
Deri
Oct. 20, 2023