profile-image

Ilda Cakoni

Emri : Ilda Cakoni

Telefon :+355697616615

Email : Ildacakoni12@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Fakulteti "Wisdom University"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 11, 2012

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 14, 2022