profile-image

Ilda Biba/Dybeli

Emri : Ilda Biba/Dybeli

Telefon :0692359024

Email : dybelilda2@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Sociologjise dhe Psikologjis
Mbaruar
July 13, 2017

Master

Titulli
Master i Shkencave ne Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 12, 2022