profile-image

Igla Mustafaraj/Sela

i Licensuar

Emri : Igla Mustafaraj/Sela

Telefon :+355695797463

Email : iglamustafaraj@hotmail.com

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 479

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
July 30, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 22, 2013

Master

Titulli
Psikologji Organizacionale
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 3, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
March 12, 2014
Deri
Feb. 6, 2015
Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P Durrës
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 15, 2016
Deri
Feb. 13, 2017

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Kur fjalet nuk mjaftojne,terapia e artit dhe puna
Nga
Nov. 12, 2022
Deri
Nov. 20, 2022
Fusha
Titulli
Trajtimi ne cift i tradhetive bashkeshortore
Nga
Sept. 24, 2022
Deri
Sept. 24, 2022
Fusha
Titulli
Demostrim dhe zhvillim praktik i nje qasje kerkimo
Nga
Dec. 3, 2022
Deri
Dec. 4, 2022
Fusha
Titulli
ACT Metafora në praktikën klinike
Nga
Dec. 10, 2022
Deri
Dec. 10, 2022
Fusha
Titulli
Sjelljet vetdëmtuese në adoleshencë,menaxhimi
Nga
Jan. 14, 2023
Deri
Jan. 14, 2023