profile-image

Heseva Serjanaj

i Licensuar

Emri : Heseva Serjanaj

Telefon :+355694331051

Email : serjani.heseva@yahoo.co.uk

Vendndodhja : Fier

Nr Licence : 997

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Jan. 30, 2023

Bachelor

Titulli
Psikologji Keshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Universiteti "Beder"
Fakulteti
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2017

Master

Titulli
Master Shkencor ne Psikologji dhe Keshillim
Universiteti
Universiteti i "Sheffield"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave te Edukimit
Mbaruar
Sept. 25, 2019

Edukimi ne Vazhdim

Fusha
Titulli
Niveli 1 EMDR
Nga
Feb. 24, 2023
Deri
Feb. 24, 2023