profile-image

Griselda Shametaj

Emri : Griselda Shametaj

Telefon :+355688564233

Email : griseldashametaj@live.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 23, 2010

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Feb. 21, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Institucioni
Albanian University
Pozicioni
Psikologe Klinike
Nga
None
Deri
None